Hyttemodeller

Størrelse

-

Leverandør

Antall soverom

Viken Hyttebygg
Viken Hyttebygg – Sirius 170

Viken Hyttebygg – Sirius 170

4 soverom, 2 bad, samt et ekstra toalett og vaskerom. Sirius er det nye samlingspunktet for hele familien. Her er alt på en flate, med store oppholdsrom og gjennomtenkte sone-løsninger. Perfekt for familiesamvær i ferier og høytider – og som hyttekontor, hvor du kan jobbe i en sone for deg selv også når hytta er full av gjester. Kjøkkenet er stort, med god benkeplass og mulighet for et stort og innbydende langbord som er med på å gjøre rommet til hyttas pulserende hjerte. Sirius er en hyttemodell som inviterer til store vennemiddager og sosiale sammenkomster av alle slag – med egne soner hvor man kan søke ro når man trenger det.

Areal: 169,7 m²
Viken Hyttebygg
Viken Hyttebygg – Nordstjernen 124

Viken Hyttebygg – Nordstjernen 124

3 soverom, 2 bad, badstu og 3 hemsrom. Nordstjernen, også kalt Polarstjernen, har vært en ledestjerne på nattehimmelen gjennom store deler av menneskets historie, og har vist veien hjem for oss her i nord. Hyttemodellen med samme navn er spesielt godt tilpasset tomtene på Høybulie, med panoramutsikt fra Senhovd, opp til Vegglifjell og videre til foten av Hardangervidda. Her kan du samle familie og venner i helger og høytider, med god plass til både samvær og alenetid. Nordstjernen leveres i to størrelser, så her kan du velge å ha badstu eller flere sove-/oppholdsrom. Vi tegner og tilpasser planløsningen sammen med dere.

Areal: 123,6 m²
Viken Hyttebygg
Viken Hyttebygg – Orion 106

Viken Hyttebygg – Orion 106

2 - 3 soverom, 1 bad og 2 hems rom. Orion, med sine store vinduer, tar naturen og stjernehimmelen helt inn i stua. Fra kjøkkenet eller sofaen ser du rett opp i fjellet mot Hardangervidda. Hytta ligger godt plassert i terrenget og er med på å skape en god balanse i området av natur, furutrær, bekker og seterliv på Høybulie. Dette er en moderne hytte, hvor kjøkken og stue har åpen himling som gir en god romfølelse. Hyttemodellen har store soverom, entre, bod og bad – og en hems med to rom som er plassert over deler av soveromsavdelingen. Orion leveres i to størrelser, hvor den største har et ekstra soverom og mer lagringsplass.

Areal: 105,4 m²
Viken Hyttebygg
Viken Hyttebygg – Janus 142

Viken Hyttebygg – Janus 142

4 soverom, 2 bad og 2 hemsrom. Janus er en stor og romslig hytte med plass til både store og små. Stue og kjøkken med åpen himling gir en god romfølelse. Hyttemodellen har hele fire soverom på grunnplan, hvorav det ene gjerne kan brukes som tv-stue. Entreen er stor og har plass nok til at hele familien kan komme inn samtidig etter en skitur. Janus har også et hemsareal på nesten 40 m2, med dør som kan lukkes til f.eks. et hyttekontor. Rundt hele hytta ligger en omfangsrik terrasse, hvor du kan følge solen store deler av dagen.

Areal: 141,7 m²
Viken Hyttebygg
Viken Hyttebygg – Nordstjernen 135

Viken Hyttebygg – Nordstjernen 135

4 soverom, 2 bad og 2 hemsrom. Nordstjernen, også kalt Polarstjernen, har vært en ledestjerne på nattehimmelen gjennom store deler av menneskets historie, og har vist veien hjem for oss her i nord. Hyttemodellen med samme navn er spesielt godt tilpasset tomtene på Høybulie, med panoramutsikt fra Senhovd, opp til Vegglifjell og videre til foten av Hardangervidda. Her kan du samle familie og venner i helger og høytider, med god plass til både samvær og alenetid. Nordstjernen leveres i to størrelser, så her kan du velge å ha badstu eller flere sove-/oppholdsrom. Vi tegner og tilpasser planløsningen sammen med dere.

Areal: 134,8 m²
Viken Hyttebygg
Viken Hyttebygg – Orion 116

Viken Hyttebygg – Orion 116

3 soverom, 1 bad og 2 hemsrom. Orion, med sine store vinduer, tar naturen og stjernehimmelen helt inn i stua. Fra kjøkkenet eller sofaen ser du rett opp i fjellet mot Hardangervidda. Hytta ligger godt plassert i terrenget og er med på å skape en god balanse i området av natur, furutrær, bekker og seterliv på Høybulie. Dette er en moderne hytte, hvor kjøkken og stue har åpen himling som gir en god romfølelse. Hyttemodellen har store soverom, entre, bod og bad – og en hems med to rom som er plassert over deler av soveromsavdelingen. Orion leveres i to størrelser, hvor den største har et ekstra soverom og mer lagringsplass.

Areal: 115,2 m²
Telemarkhytter
En hytte med gress på taket ligger ved foten av et snødekt fjell

Telemarkhytter – Ūrus

Robust modell til ulendt terreng. 4 soverom, 2 bad og store vinduer. Ūrus er en ny serie fjellhytter med nedsenket stue- og kjøkkendel. Hyttene kjennetegnes av en sjenerøs konstruksjon, med kraftige og brede bord som gir et solid og robust uttrykk. Her trekkes naturen inn gjennom store panoramavinduer. Ūrus på ett plan tar hensyn til det hellende og varierende terrenget vi ofte finner i fjellheimen. En kraftig og solid konstruksjon med spennende nivåforskjeller og materialer.

Areal: 138,9 m²
Telemarkhytter
En robust hytte står ved foten av et snødekt fjell

Telemarkhytter – Ūrus m/hems

Kraftige og solide dimensjoner. 3 soverom, 2 bad og 3 hemsrom. Dobbel inngangsdør til en romslig entré med direkte innsyn til nedsenket stue- og kjøkkendel i front. Herfra inviteres naturen inn til store, luftige oppholdsrom med sjenerøse vindusflater fra gulv til tak. Ūrus med hems er et resultat av gjennomtenkte materialvalg og arkitektoniske løsninger med forståelse og respekt for naturen. Steinbeslåtte fasadedetaljer forsterker det robuste uttrykket som hytteserien er kjent for.

Areal: 138,9 m²
Telemarkhytter
En hytte med store vinduer ligger i et fjellandskap med høye fjell

Telemarkhytter – Storeble panorama

En hytte for utsiktstomter. 3 soverom, 2 bad, 2 hemsrom – rett og slett plass til storfamilien. Storeble panorama har fremskutt panoramautbygg hvor vinduene strekker seg fra gulv til tak og tilbyr god utsikt over høyfjellet. Et romslig kjøkken og stue er praktisk plassert langs utgangen til delvis overbygd terrasse, og byr på gode, skjermede uteplasser langs solveggen. Storeble kjennetegnes av gjennomtenkte materialvalg og arkitektoniske løsninger med forståelse og respekt for naturen

Areal: 135,7 m²
Telemarkhytter
En brun hytte med grønt gress på taket

Telemarkhytter – Storeble m/hems

For lune uteplasser og hygge. 3 soverom, 2 bad, 2 hemsrom. Storeble er en av stolthetene til Telemarkhytter. Bygningskroppen strekker seg langsmed landskapet og åpner stue og kjøkken storslått mot naturen. Utbyggene i front skaper le for vær og vind, og gir flere lune uteplasser som familien kan forflytte seg mellom. En robust og tidløs fjellhytte hvor naturen er satt i høysetet.

Areal: 141 m²