Årset

  • Årset

Lune og solrike hyttetomter på Årset

Årset er blant hyttefeltene på Vegglifjell med lettest adkomst. Hyttetomtene ligger mellom 710 og 725 moh. med gode solforhold og skjermet for vær og vind. Det er planlagt en ny tilbringerløype gjennom hyttefeltet og frem til hovedløypenettet på Vegglifjell. Sør for Årset er det store urørte områder med gode muligheter for å oppleve et rikt dyre- og fugleliv. 

BYGGE HYTTE PÅ ÅRSET?
  • Skogsnært hyttefelt på 710–725 moh.
  • Hyttetomter fra ca. 800 m² til 1500 m²
  • Tomtene ligger lunt til, skjermet for vær og vind
  • Opptil 3 bygninger pr. tomt, med BYA på hovedbygning inntil 150 m²
  • Sør for hyttefeltet er det store urørte skogsområder
Logo

Velkommen til Vegglifjell

Vegglifjell er en sørøstlig utløper av naturperlen Hardangervidda og et av høyfjellsområdene som ligger nærmest det sentrale Østlandet. På Vegglifjell leves friluftslivet året rundt. Med vel 90 km preparerte skiløyper, familievennlig slalåm på høyfjellet, actionfylt kiting, toppturer, fiskevann, turstier og sykkelløyper, er mulighetene mange for å få en variert fritid ute i naturen. Se mer om hvorfor stadig flere velger å bygge hytte på nettopp vakre Veggli:

Hyttetomter sentralt på Østlandet

Ønsker du å bygge hytte på fjellet og vil ha kort reisevei? Da kan Årset være hyttefeltet for deg! Fra Oslo og Vestfold-byene er kjøretiden ca. to timer, via Kongsberg og opp Numedal, langs fylkesvei 40 mot Geilo. Når du nærmer deg kan du handle det mest nødvendige i Veggli sentrum, før du setter kursen opp på fjellet – velkommen!