Hyttetomter med helt rå beliggenhet!

Lauvhovd er kanskje ett av de mest attraktive tomteområdene på Vegglifjell. Fra tomtene er det panoramautsikt sørover mot Blefjell. Fjellene i nærområdet går opp til 1300 moh. og med snaufjellet bare noen steinkast unna, har tomtene en ideell beliggenhet for toppturer både sommer som vinter.

En rød løypemaskin lager nye skiløyper, omkranset av høye fjelltopper

Ønsker du hytte nær tregrensen, er Lauvhovd stedet. Her er det nå 2 hyttetomter med en helt rå beliggenhet som klargjøres for salg. Med en kjøretid på om lag to timer fra Oslo eller fra byene i Vestfold, kan du få kort reisevei til din nye drøm av en hytte på fjellet!

Sentrale og luftige hyttetomter 

Hyttefeltet Lauvhovd ligger i ytterkanten av Killingdalsområdet, med kort vei til stedene «der det skjer» på Vegglifjell. Det tar bare noen få minutter å gå opp til Killingdalen Skistugu og Vegglifjell skisenter. Det er også kort vei ned til lyssatt skiløype (rulleskiløype på sommeren) og Veggli Fjellstue, som er en koselig kafeteria og samlingsplass med helårsdrift. Fra tomtene er du i tillegg få meter fra Vegglifjells langstrakte, maskinpreparerte løypenettverk for langrenn, samt turløypene ellers på året. Du kan med andre ord trygt la bilen stå på hytta og oppleve det snaufjellet har å by på gjennom alle de fire sesongene til fots, på ski eller sykkel.

« Lauvhovd – kanskje ett av de mest attraktive tomteområdene på Vegglifjell! »

Bygge hytte? Her får du utsikt!

Fjellene i nærområdet går opp til ca. 1300 moh. Fra tomtene er det panoramautsikt sørover mot blant annet Blefjell. Tomtene har også et fascinerende fugleperspektiv ned på andre hytteområder og utover landskapet – her blir det aldri kjedelig å sitte i vinduskarmen med kaffekoppen. Liker du et aktivt fjelliv, ligger snaufjellet bare noen steinkast unna tomtene, noe som gjør at du har et ideelt utgangspunkt for toppturer sommer som vinter. Lauvhovd er med sine unike kvaliteter kanskje ett av de mest attraktive tomteområdene på Vegglifjell og bør besiktiges.

Ta kontakt for å avtale en uforpliktende visning

 

Et snødekt landskap med fjelltopper i bakgrunnen